PowerPool, Akıllı Göstergelerden ekosistem tabanlı bir meta yönetim protokolüdür. Performans ölçümlerini kullanıcılara sunar ve DeFi ekosistemi için yeni bir karar verme ve koordinasyon düzeyi sunar. PowerPool ürünlerinin ekosistemine PowerUniverse adı verilir. Bu ekosistem şunları içerir: PowerIndex, Power Agent (Uniswap TWAP’lerine dayalı merkezi olmayan zincirler arası oracle).
Power Agent Nedir?
Power Agent, Ethereum, xDAI ve Matic ağları için Uniswap TWAP’ye dayalı ücretsiz bir oran beslemesi sağlayan merkezi olmayan bir zincirler arası oracle’dır. PowerOracle, fiyat muhabirleri ve balıkçılar için teklifler için %50’ye varan APY sunan ve CVP stake yoluyla oyun içi arayüz olarak CVP’yi kullanan özel bir teşvik modelini temel alır.
Power Agent, Poker Agent ve Fishermen tarafından yönetilmektedir. CVP’yi depozito olarak yatırmak için her atış gereklidir. En büyük mevduatı olan adres poker acentesi olurken, geri kalanı balıkçı olur. Poker acentesi, power poke zincirindeki tüm işlemleri gerçekleştirmekten, balıkçı ise hata durumunda poker acentesini kullanmaktan sorumludur. Poker Agent ve Fisherman, CVP’deki çalışmaları için ödüllendirilir.
PowerIndex Nedir?
PowerIndex, tamamen topluluk tarafından yönetilen ve dizin jetonu sahiplerine değer katmak için havuzlanmış jetonları kullanan Balancer AMM tarafından desteklenen akıllı bir havuz portföyüdür:
Metayönetişim – toplama protokollerinde uzlaşma. Yani, endeks bir bileşen olarak COMP içeriyorsa, o zaman bu endeks Bileşik Protokol için oy kullanmak için kullanılacak ve CVP belirteci sahipleri protokolün nasıl oy kullanacağına karar verecek. Bu, PowerPool dizinindeki tüm yönetim belirteçleri için geçerlidir.
Güvenli stratejiler – PowerPool endeksleri, endeks belirteci sahipleri için daha fazla nakit akışı oluşturmak için sözleşmelerdeki havuzdaki belirteçleri kullanır. Bu, Index Token kullanıcılarına sahip olmanın, havuzlanmış varlıkların verimli kullanımıyla ilişkili gelecekteki nakit akışlarına sahip olacağı anlamına gelir. Şu anda dört topluluk odaklı portföy bulunmaktadır:
PIPT PowerIndex, DeFi pazarında mavi çipleri görünür kılmaya odaklanan bir endekstir. 8 jetondan oluşur ve CVP likidite madenciliği programına dahildir (ödül almak için PIPT-ETH Sushi LP jetonlarının stake edilmesini gerektirir).
YETI – Yearn Ekosistem Token Endeksi, Yearn Finans Ekosistemi ile işbirliği içinde piyasaya sürülen bir endeks ürünüdür. Yearn ekosistem projelerine tek bir belirteçle erişim sağlar. Sushi YETI-ETH çifti onsen programına dahildir ve APY’nin SUSHI jetonları şeklinde alınmasını sağlar.
ASSY-ASSY, dört DeFi protokolüne odaklanan bir bahistir: Aave, SushiSwap, Synthetix ve Yearn. Bu, Dinamik AMM (DAMM) ile başlatılan ilk göstergedir.
YLA – Yearn Lazy Ape, beş Yearn v2 Stablecoin Vaults LP tokeninden oluşan bir nakit akışı oluşturma endeksidir. Her Vault LP jetonu, zaman içinde sabit paralara olan ilgiyi biriktirir. YLA, tek bir belirteçte Apps Kasası’na ilişkin birden fazla içgörü sunar.
CVP Jetonlarını Nereden Alıp Satabilirim?
Şu anda CVP, günlük toplam işlem hacmi yaklaşık 26.5 milyon dolar olan birçok farklı borsada işlem görüyor. Bu tokeni listeleyen borsalar şunları içerir: MXC, Binance, Huobiglobal, Uniswap, OKEX, Gate.io
Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505