Pax Dollar (USDP) Nedir, Nasıl Alınır?

İlk olarak Kasım 2017’de Paxos Standard (PAX) olarak piyasaya sürüldü, ancak 24 Ağustos 2021’de Pax Dollar (USDP) olarak yeniden adlandırıldı. Pax Dollar, nakit ve nakit eşdeğerleriyle bire bir desteklenen dijital bir dolar. Paxos Trust Company tarafından verilir ve New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı tarafından onaylanır ve düzenlenir.

Tether ve USDC gibi diğer stablecoin’lerde olduğu gibi, Pax Dollar da sahiplerinin rahatsız edici evrak işleri, güvenlik kontrolleri ve daha uzun süreçler olmadan küresel ödemeler yapmasına izin verebilir. USDP, Amerika Birleşik Devletleri’nde banka hesabı olmayanlar dahil herkese finansal erişim sağlar; bu, konumundan bağımsız olarak herkesin bir USDP jetonuna sahip olabileceği anlamına gelir.

Pax Dollar, katılımcıların blok zinciri teknolojisinin faydaları ve finansal düzenleyicilerin gözetimi ile güvenilir, güvenli USD destekli bir varlıkta işlem yapmalarına izin vererek finansal piyasalara yardımcı olur. İnternet hızında çalışırken dijital varlıklardaki önemli ilerlemeyi ve geleneksel finansal sistemin reformunu temsil eden bir simge olarak hizmet eder.

Pax Trust Company, Pax Dollar’ı blok zinciri teknolojisindeki yeniliklerin kaldıracı olacak şekilde tasarladı. Misyonu, USDP’nin güvenilir ve benimsenmesi kolay olmasını sağlayan geleneksel bir altyapı tarafından desteklenirken paranın işlevini geliştirmesini sağlamaktır. Daha basit bir ifadeyle, Paxos, ABD doları mevduatı ile desteklenen token ihraç eden, düzenlenmiş bir güven şirketi ve finans kurumudur. Bu verilen token, itibari para biriminin güvenini ve istikrarını dijital varlıkların faydası ve aciliyeti ile birleştirir.

USDP, 1 fiat ABD Doları’nın eşit bir değişimi olması için basitlik göz önünde bulundurularak tasarlanmış Pax Doları’nın resmi sabit tokenidir. Benzer şekilde, bir USD fiat doları bir USDP jetonuna eşittir; güven şirketi, finansal değişimin 1-1 oranında kalmasını sağlamıştır.

Tüm ERC-20 belirteçleri, blok zincirinde özel “belirteçleri” temsil etmek için standart bir protokolü izleyen Ethereum akıllı sözleşmeleridir. Spesifik olarak, sözleşme temel token özelliklerini (ad, sembol, ondalık kesinlik) beyan etmeli, toplam token sayısını izlemeli, her Ethereum adresi için bir token bakiyesini izlemeli ve adres sahiplerinin bakiyelerinin bir kısmını diğer adreslere aktarmalarına izin vermelidir.

Pax Dollar, standart ERC-20 protokolünü takip ettiğinden, Ethereum destekli çoğu borsa ve cüzdan uygulaması, USDP’yi görüntülemek ve aktarmak için zaten yerleşik desteğe sahiptir. USDP için ilk token ihracı ve tokenlerin geri alınması Paxos aracılığıyla gerçekleşirken, USDP’deki diğer tüm işlemler, herhangi bir aracıdan ziyade ağın öngörüsüne dayanarak ERC-20 spesifikasyonuna yazılan akıllı sözleşmeyi takip eder. Pax Dollar ERC-20 sözleşme kodu GitHub’da teknik inceleme için mevcut olduğundan, herkes kodun Paxos’un tanımladığı gibi çalışacağını doğrulayabilir.

USDP Token Özellikleri

Paxos borsası itBit, kullanıcıların isterlerse nakit yerine doğrudan ve anında varlıklarını USDP’ye çekmelerine olanak tanır. USDP jetonu, Ethereum cüzdanı olan herkese gönderilebilir veya alınabilir, çünkü tüm işlemler ERC-20 protokolünü takip eden Ethereum platformunda akıllı bir sözleşmenin kurallarına göre çalışır.

Token, dünya çapındaki borsalarda listelenebilir ve diğer dijital varlıklara kıyasla doların değerini anlamak için bir vekil olabilir. Sadece banka çalışma saatleri içinde takas yapmak için kullanılabilen fiat’ın aksine, USDP her yerde, her zaman hareket edebilir ve her tür varlığa karşı ödemeyi kolaylaştırmak için 7/24 kullanılabilir.

Pax Dollar’ın (USDP) Kurucuları Kimlerdir?

Pax Dollar’ın kurucuları Charles Cascarilla ve Rich Teo’dur. Charles Cascarilla, Paxos’un CEO’su ve kurucu ortağıdır. İşletme Finansmanı alanında lisans derecesini aldığı Notre Dame Üniversitesi’nde okudu. Dijital Varlık Piyasaları Derneği’nin (ADAM) kurucu yönetim kurulu üyesi ve Liberty City Ventures’ın ortağıdır. Aynı zamanda Cedar Hill Capital Partners’ın kurucu ortağı ve ortağıdır.

Rich Teo aynı zamanda Paxos’un kurucu ortağıdır. Finans ve Yönetim alanında lisans derecesiyle mezun olduğu Michigan Üniversitesi’ne girdi. CEO Asia’nın kurucu ortağıdır ve Cedar Hill Capital Partners’ta baş/kıdemli Analist olarak çalışmıştır.

Pax Dollar (USDP) Nasıl Satın Alabilirim?

USDP, aşağıda listelenen aşağıdaki yöntemle satın alınabilir. Jetonlar çeşitli borsalarda mevcuttur ve aşağıdaki adımlarla kolayca satın alınabilir.

  • Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.
  • Fiat para biriminizin belirli miktarını hesabınıza aktarın.
  • Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve işlem hesabınız aracılığıyla USDP satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Pundi X (PUNDIX) Nedir, Nasıl Alınır?

Bitcoin’in bu dezavantajlarını çözmek için, Pundi X, bir mobil uygulama ve temassız ödeme kartı aracılığıyla perakende Satış Noktasında (POS) kullanımlarını sağlayarak kripto para birimlerini tüketicileştirmek için bir platform olarak sunuyor. Satoshi’nin kavramlarının korunmasını sağlamak için Pundi X, çözümün hızlı küresel genişlemesine izin veren Gerçek Uygulama, Açık Yönetim ve Bitcoin Teşvikiyle aynı özelliklere sahiptir.

Pundi X, tüm bileşenlerin tam yığın referans uygulamasını içeren temassız ve mobil perakende satış noktası (POS) için eksiksiz bir uçtan uca çözümdür. Ortalama bir kişi tarafından kolay kullanım ve erişilebilirlik için, bir mobil uygulama, temassız bir akıllı kart ve halihazırda dağıtımda olan satış noktası (POS) terminalleri içerir. Bu bileşenlerin tümü, açık kaynak ve açık spesifikasyonlar aracılığıyla geniş çapta kullanılabilir hale getirilecektir.

Pundi X protokollerinin dünya çapında ve sınırsız kullanımını sağlamak için, tam yığın referansı ve uygulamaları, Pundi X ağının kullanımının ve değerinin hızlı bir şekilde genişlemesini yansıtan açık kaynak ve açık spesifikasyonlar olarak yayınlandı.

Pundi X ağı, benimsemeyi ve katılımı teşvik etmek için Endonezya’nın ilk hedef coğrafyasındaki perakende mağazalarına ücretsiz donanım sağladı. Endonezya’daki vatandaşlar Pundi X ağına katılabilir ve kullanım kolaylığı ve mobil ödeme kolaylığının keyfini çıkarabilir.

Öngörülen çözüm, karmaşıklığı azaltan ve kripto para birimlerinin son kullanıcılara alaka düzeyini artıran bir çözüm olarak Bitcoin’in kısıtlamalarını karşılıyor. Bunun kripto para birimlerinin hızlı bir şekilde ana akım benimsenmesi olacağı ve bunun kripto ekonomisinin ortaya çıkışını etkileyeceği garanti edilmektedir.

Pundi X’in (PUNDIX) Kurucuları Kimlerdir?

Constantin Papadimitriou (Kiki) Başkanın Danışmanı olarak görev yapıyor. Endonezya’daki en büyük Fintech şirketlerinden ikisi olan Infinetworks ve E2Pay’in Kurucusu ve CEO’su olarak 17 yıllık deneyime sahiptir; Bilgisayar Bilimi (Purdue Üniversitesi) ve B.Sc Bilgisayar Bilimi (Tulsa Üniversitesi) alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Kiki bir film aşığıdır.

Zi Bin (Zac) Cheah CEO olarak görev yapmaktadır. Zac, HTML5 Interest Group’un eski W3C Başkanıdır. İsveç KTH (M.Sc Computing) ve Norveç NTNU (M.Sc Security) bursiyeriydi. Zac, 12 yılını teknolojide geçirdi ve Malezya’dan bir spor hayranı. Huang Pu (Pitt) CTO / COO’dur: Pitt, GroupOn benzeri ilk şirketini 25 yaşında satan bir girişimcidir. 200 kişilik bir şirket de dahil olmak üzere birçok işletmeyi kurdu ve sattı.

Danny Lim Wei Xiang, CFO’dur. Baidu ve Lenovo ile ürün tasarımı deneyimine sahip bir APAC finansman uzmanıdır. Danny bir doktora. Tsinghua Üniversitesi’nden hukuk bilgini ve ACMA ve CGMA muhasebe niteliklerine sahiptir.

Pundi X (PUNDIX) Ne İçin Kullanılır?

Pundi X, yeni ve eski, büyük ve küçük kripto para birimlerine kolay erişim sağlamanın yollarını yarattığı için talep oluşturmaya yardımcı olacaktır. Başka hiçbir çevrimiçi kripto para borsası, bu segmentten ve aynı sayıda yeni kripto para birimi kullanıcıları getiremez. Bu başarının tümü, tüketici pazarını cezbetmeye ve dünyaya anlam veya değer sağlamaya yönelik güçlü odaklanma sayesindedir.

Kriptodaki en zor sorunlardan birini çözüyor: Kripto para birimini anlama ve işleme karmaşıklığının nasıl azaltılacağı. Pundi X, bu sorunu bir mobil cüzdan ve temassız bir akıllı kart dahil olmak üzere birkaç son kullanıcı katmanı aracılığıyla çözer.

Pundi X’i (PUNDIX) Nasıl Satın Alabilirim?

Pundi X, temassız POS kartı ve ek bir güvenli uygulama ve platform gibi fiziksel bileşenlere sahipken birçok avantaj ve teşvik sunar. Kripto para birimi edinme kolaylığı, daha hızlı ödeme ve güvenli bir ağ gibi avantajlardan yararlanmak için PUNDIX belirtecinin olması gerekir. Benimseme oranı arttı ve onu çeşitli platformlarda istikrarlı bir şekilde kullanılabilir hale getirdi. PUNDIX jetonlarını satın almak için aşağıdaki adımlar sağlanır.

* Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.

* Özel itibari para biriminizi hesabınıza aktarın.

* Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve ticaret hesabınız aracılığıyla PUNDIX jetonları satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

RAMP (RAMP) Nedir, Nasıl Alınır?

RAMP DeFi, Ethereum (ETH) olmayan kullanıcıların ETH platformlarında tokenları stake etmelerini sağlarken aynı zamanda Ethereum kullanıcılarının getirilerini artırmak için RAMP ağıyla etkileşim kurmasına izin vererek DeFi’nin benimsenmesini geliştirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir protokoldür. CoinMarketCap şu anda 146.665.992 USD canlı piyasa değeri ile 329. sırada yer alıyor. Dolaşımda 388.139.558 RAMP jeton ve toplam 1.000.000.000 RAMP jeton üretimi bulunmaktadır.

RAMP Hakkında

RAMP DeFi, ERC-20 olmayan blok zincirlerinin stake edilen parasının, Ethereum blok zincirinde oluşturulan bir stabilcoin olan rUSD’ye teminatlandırılmasını sağlar.

Temel sonuç, kullanıcılar stake etme teşvikleri alırken, stake edilen varlıklardan likiditeyi açarken ve aynı anda çok sayıda getiri akışını istifledikçe, yığınlanmış dijital varlıklar üzerindeki sermaye verimliliğinin en üst düzeye çıkarılmasıdır. RAMP, 2021 yılına kadar 300 milyar doları aşması beklenen Rus ekonomisinin hızlı genişlemesinin yanı sıra ekonomik büyüme pazarlarının verimsizliklerine yanıt olarak kuruldu.

RAMPA Nedir?

Halihazırda Ethereum blok zincirinde bulunan müşteriler, ERC20 sabit paralarını RAMP’in eUSD likidite havuzuna koyarak eUSD oluşturabilir. Bu, rUSD ve eUSD sahiplerinin her iki madeni parayı kolayca takas edebileceği, ödünç verebileceği veya ödünç alabileceği anlamına gelir ve fonları stake planlarında kilitli olan tüketiciler için likidite yaratır.

Crust, otonom önbelleğe alma için teşvik edilen protokol yığınını kullanır. Başta IPFS olmak üzere çeşitli depolama katmanı protokollerine genişletilebilir ve uygulama katmanını da barındırır. Tasarımı, dağıtılmış bir sistem katmanını destekleyebilir ve tüm bir bulut topluluğu oluşturabilir.

RAMP Kurucuları Kimdir?

Lawrence Lim ve Loh Zheng Rong, RAMP’i kurdu. Lim daha önce IOST’ta uluslararası genişleme başkanı ve TradeGecko’da küresel satış müdürü olarak çalıştı. NOX Pte Ltd’nin kurucu ortağına ek olarak, Loh Zheng Rong, Merkle Ventures LLP’de blockchain danışmanlık ortağı olarak görev yaptı.

RAMP’i Benzersiz Yapan Nedir?

Blok zinciri sistemlerinde para birimi işlemlerini ekonomik olarak beslemek için ağ, likidite açma/kapama mimarilerini kullanır. Ethereum dışı bir standart kullanan jetonlar, ilk önce bu çerçevede Ethereum ağında kullanılmak üzere rUSD adı verilen sabit paralara dönüştürülür.

ERC-20’ye dayalı sabit paralar, Ramp DeFi’nin likidite havuzunda kullanılmak üzere eUSD’ye de dönüştürülebilir. Dönüşümün ardından, rUSD sahipleri Ethereum olmayan blok zincirlerinde tutulan nakit parayı kullanabilecek, ayrıca tamamen teminatlandırılmış stabilcoinleri kullanabilecek ve stake ödülleri kazanabilecekler. eUSD sahipleri dijital paralarını ödünç vererek faiz kazanıyor ve DeFi protokolleri aracılığıyla likidite sunma fırsatına sahip oluyorlar.

RAMP Nereden Satın Alabilirsiniz?

Etkili ve güvenilir RAMP takası için aşağıdaki birinci sınıf takaslar dikkate alınır; Bibox, Gate.io, Hoo, Uniswap (V2) ve son olarak MXC.COM.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Orchid (OXT) Nedir, Nasıl Alınır?

Aralık 2019’da kurulan Orchid, dünyanın ilk teşvikli eşler arası anonimlik platformu olarak kendini gösteriyor. Orchid (OXT), kripto para birimleri (VPN) tarafından desteklenen sanal bir özel ağ olan Orchid’in yerel simgesidir. CoinMarketCap sıralaması 174. Nihai üretim olmaksızın 690.690.084 OXT jetonluk dolaşım arzına sahiptir.

Orchid Hakkında

Orchid’in arkasındaki temel konsept, mevcut VPN deneyimini optimize etmek için kripto para teknolojilerini kullanmaktır.

Kullanıcılar, kripto para birimi tabanlı olasılıklı nanoödemeler kullanarak, merkezi bir sunucuya veya belirli bir ülkenin altyapısıyla ilişkili tehlikelere dayanmayan anonim VPN kullanımından yararlanabilir. Program parasal tazminattır, yani abonelerin aylık veya yıllık maliyetler ödemek yerine yalnızca bağlandıklarında dolar katkısında bulunmaları gerekir.

Orchid Nedir?

Amacı, herhangi bir işbirliği yapan şirketten kripto para alım satımına dayalı olarak herhangi birinin bant genişliği satın almasına izin vererek internet hakları sınırlarını ortadan kaldırmaktır. Bu, Ethereum ERC-20 standardının bir simgesi olan OXT ile yapılan olasılıksal nanoödemelerle gerçekleştirilir.

Orchid, zincir dışı sağlayıcılara düzenli ödemeler yaparak Ethereum ağındaki tıkanıklığı ve gaz fiyatlarını önler. Hizmet, kullanım başına ödemedir; bu, kullanıcıların aylık veya yıllık maliyetler ödemek yerine yalnızca bağlandıklarında dolar katkısında bulunmaları gerektiği anlamına gelir.

Orchid Nasıl Çalışır?

Orchid aslında birbirleri ile iletişim kuran ve kullanıcılar olarak onlara bağlanmanıza izin veren bir düğüm ağıdır. Bu sayede oluşan tüm trafik kendi ağı üzerinden yönlendirilmektedir ve bulunduğunuz yerde yaşayacağınız kısıtları ve sansürleri aşarak internete erişmeniz mümkündür. Bu noktada Orchid’i Freenet, TOR veya I2P gibi ağların sunduğuna çok benzeyen bir gizlilik çözümü olarak görülür. Ancak Orchid’in bu çözümlerden farklı olduğu pek çok nokta var. Özellikle, yukarıdakilerin hiçbiri hizmet sağlamak için teşvik sağlamadığından ve bazen o kadar yavaş olabilir ki kullanımları tüm anlamını yitirmektedir.

Bunu başarabilmek için Orchid, hizmetlerinin dünyanın her yerinden problemsiz bir şekilde sunulmasını sağlayan ve aynı zamanda ağları güçlendirmek için düğümlerin oluşturulmasını teşvik eden ve izlemeyi ve sansür daha zor hale getiren bir altyapı oluşturmaktadır.

Orchid Kurucuları Kimdir?

Orchid’in dört kurucu ortağının tümü blockchain ve finans alanında geçmişe sahiptir. Dr. Steven Waterhouse CEO’dur, onu Jay Freeman, Brian J. Fox ve Gustav Simonsson takip etmektedir.

Waterhouse, endüstrinin en önde gelen girişimlerinden bazılarına yatırım yapan risk sermayesi şirketi Pantera Capital’in kurucu ortağı olan tanınmış bir kripto para birimi figürüdür. Waterhouse, yasal kayıtlara göre, bir SIM takas olayının faili olduktan sonra gelişmiş dijital gizlilik gereksinimi konusunda temkinli davrandı ve VPN teknolojisini keşfetmeye başladı.

Orchid Benzersiz Yapan Nedir?

Kullanıcılar, farklı bir özelliği kullanarak itibari para birimini kullanarak ” Orchid kredisi” satın alabilirler. OXT, başka hiçbir durumda geri alınma veya değiştirilme gücüne sahip değildir; sadece kablosuz taşıyıcılarla değiştirilebilir. Bu, kripto para birimlerini iş yapmak için kullanmak istemeyenlere hitap etmeyi amaçlamaktadır. Bununla birlikte, Orchid cazibesi bitcoin kullanıcıları ile sınırlı değildir. Geliştiriciler, artan jeopolitik gerilimler ve belediye kısıtlamaları karşısında internet özgürlüğü için artan bir arzuya dikkat çekiyor.

Orchid Nereden Satın Alabilirsiniz?

Binance, Kraken ve Coinbase Pro gibi büyük borsalarda. Ayrıca, OXT ayrıca kripto para birimi, sabit para ve fiat çiftlerinde serbestçe takas edilebilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Aavegotchi (GHST) Nedir, Nasıl Alınır?

Aavegotchi (GHST), Aave ağına bağlı olan DeFi merkezli, değiştirilemez bir belirteçtir (NFT). Aavegotchi’ler, taahhüt teşvikleri almak için DeFi teminatı olarak kullanılabilecek basit oyun avatarlarıdır. CoinMarketCap piyasa değeri ile 407. sırada yer alıyor. Dolaşımda 55.154.649 GHST madeni para var.

Aavegotchi Hakkında

Kasım 2020’de Aave, Pixelcraft Studios ile ortaklık kurarak sistemine çekilişler getirdi ve daha sonra Kasım 2021’de tanıtıldı.

Projenin ana ağ başlangıcı ilk olarak 4 Ocak 2021 için planlanmıştı, ancak bir yan zincir olarak faaliyet gösterdiği Ethereum blok zincirindeki yüksek işlem maliyetleri nedeniyle ertelendi. Johnson’a göre platformun yerel para birimi GHST’nin sahipleri, stake edilen tokenlere olan ilgiyi toplamanın yanı sıra “üst düzey şeyler kazanmak” için konumlandırıldı. Aavegotchis, OpenSea ve diğer NFT odaklı pazar yerlerinde alınıp satılabilir.

Aavegotchi (GHST) Nedir?

Aavegotchi, nadir çiftçilik olarak bilinen bir tekniğe güveniyor. Temel olarak, Gotchi ne kadar nadir olursa, piyasa fiyatı o kadar yüksek olur. Ayrıca, şirket kazancının bir kısmını en nadir yetiştiricilerle paylaştırıyor. En son Aavegotchi fiyatı 1,70 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 28,046,057 USD’dir. GHST’den USD’ye ek olarak, doğruluk için fiyatlandırma sık sık güncellenir. Aavegotchi blok zinciri ağları da açık kaynaklıdır ve kişisel erişilebilirlik ve hatalar ve/veya gizli arka kapılar için değerlendirme sağlar.

Aavegotchi Kurucuları Kimlerdir?

DeFi projesi, farklı geçmişlere sahip bir grup uzman tarafından yönetiliyor. Coder Dan, şirketin takma adlı CEO’su ve kurucu ortağıdır. Jesse Johnson, tanınmış bir başka kurucu ortaktır. Takımın diğer izlenemeyen üyeleri, sanat yönetmeni ve Solidity başkanı gibi önemli görevleri üstleniyor. Aave’nin yaratıcısı Stani Kulechov, programın danışmanıdır.

Aavegotchi Benzersiz Yapan Nedir?

Başlangıç ​​olarak, Aavegotchi’ler, DeFi ağlarında teminat görevi gören oynanabilir öğelerdir. Diğer NFT’lerin aksine, sektörde oyun potansiyelinden daha ağır basan içsel faydalar sunarlar. Oyunun aTokens kullanımı, faiz oluşturmak için konumlandırılmasından kaynaklanmaktadır ve geliştiricinin kendisi kodlayıcı Dan’e göre “faiz, gerçek dakikalarda doğrudan hesabınıza tahakkuk eder”.

Bir Gotchi ile etkileşim kurmak için, DeFi kullanıcılarının, LINK (aLINK) ve USDC (aUSDC) dahil olmak üzere aTokens olarak bilinen belirli bir token koleksiyonunu Gotchi’de paylaştırması gerekir. Mini oyunlarla oynama ücretleri ve ayrıca sarf malzemeleri ve giyilebilir ürünlerin satışı, proje için para yaratır.

Aavegotchi Nereden Satın Alabilirsiniz?

Protokolün yerli parası, büyük kripto para borsalarında satın alınabilir. Binance, OKEx, MXC, Bilaxy ve Uniswap gibi platformlarda GHST, diğer tokenlerle eşleştirilir. Binance, Ethereum (ETH) ve Binance USD (BUSD) ile eşleştirirken, MXC onu Tether (USDT) (USDT) ile bağlar. Uniswap ise GHST’yi WETH ile birleştirir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Santos FC Fan Token (SANTOS) Nedir, Nasıl Alınır?

Taraftar Tokenları, özellikle Futbol Kulüplerinden gelenler olmak üzere, sürekli olarak daha fazla serbest bırakıldığından, son zamanlarda çarpıcı bir şekilde ortaya çıktı. Santos FC Fan Token bu listede bir sonraki sırada yer alıyor.

Santos FC Fan Token Nedir?

SANTOS jetonu, Vila Belmiro, Santos merkezli bir Brezilya spor kulübü olan Santos FC futbol takımının Taraftar Tokenidir. Kulüp hem Paulistão’ya (São Paulo Eyaleti’nin önde gelen eyalet ligi) hem de Brasileirão’ya (Brezilya futbol ligi sisteminin en üst ligi) katılıyor. Santos FC Fan Token, futbol taraftarlarının favori takımlarında nasıl yer alabileceklerini yenilemek için tasarlanmış bir BEP-20 yardımcı program simgesidir.

Santos FC Taraftar Token Nasıl Çalışır?

Santos FC taraftarları, sadece Santos FC Taraftar Token’ına sahip olmaktan yararlanabilirler. SANTOS sahibi olmanın öne çıkan bazı avantajları şöyle sıralanabilir:

  • Katılım: Binance Fan Token platformunda hayran katılımı faaliyetlerine katılın.
  • Sadakat Aboneliği: Hayran ödülleri, dijital koleksiyonlar, sadık puanlar,…
  • E-ticaret: Binance Pay aracılığıyla benzersiz ürünler, maç günü biletleri, üyelikler için bir ödeme yöntemi olarak kullanın.
  • Avantajlar: İmzalı ürünler, futbolcular ve efsanelerle etkileşimler, takım üyeleriyle 1-1 telefon görüşmeleri, takım antrenmanlarına katılım,…
  • Oyunlaştırma: Binance Taraftar Token Platformunda çeşitli oyunlaştırma özelliklerine erişin.
  • Bağış: Bağış yapın ve bir sadakat kanıtı rozeti alın.

Santos FC Fan Token Nasıl Satın Alınır?

Şu anda piyasada dolaşan bir SANTOS yok, dolayısıyla SANTOS’u Coin98 Exchange’den veya başka bir yerden satın alamazsınız. Coin98 Exchange, kullanıcılara sezgisel ve basit arayüzler aracılığıyla çok çeşitli DeFi hizmetleri (swap, stake, ödünç verme, ödünç alma,…) sunan Çok zincirli bir likidite toplayıcı olan merkezi olmayan bir borsadır (DEX).

SANTOS, gezegendeki en büyük futbol kulüplerinden birinin taraftar simgesidir. Santos hayranıysanız, idolünüze yaklaşmanız, muhtemelen imza, NFT ve SANTOS sahibi olarak bir dizi başka avantaj elde etme şansı elde etmeniz için hiçbir neden yok. Ayrıca, dev Santos’un yanı sıra dünyanın önde gelen borsası Binance’in erişimi hakkında konuşurken SANTOS’un potansiyel değeri tartışılmaz bir konudur.

Ek olarak, şu anda en iyi çiftçilik platformlarından biri olan Binance Launchpool’da yer almak, tokenin listelenmesi için başka bir “garanti”. Binance borsasında. PSG, CITY, BAR, ATM, OG, vb. gibi jetonların yükselişiyle birlikte fan Tokenları giderek popüler hale geldi. Oradan, SANTOS’un size ne kadar büyük yararlar sağladığını tam olarak görebilirsiniz. Ancak, Blogtienao’nun sağladığı bilgiler yalnızca referans amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir. Bu nedenle yatırım yapmak istediğiniz herhangi bir proje için ciddi bir araştırma yapmanız gerekiyor.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Numeraire (NMR) Nedir, Nasıl Alınır?

Kripto para yatırımı, bankacılık ve kumar da dahil olmak üzere çeşitli alanlarda giderek daha popüler hale geliyor. Numeraire gibi bir proje size hitap ediyorsa ve ekibin potansiyeline güveniyorsanız, geleceğe yatırım yapmaktan korkmayın.

Borsa zirveye ulaştığında, bazı geliştirme şirketleri piyasa değişimlerini tahmin etmek için blok zincir teknolojisini kullanacak. Numeraire (NMR), geliştiricilere piyasada işlem yapabilmeleri için hedge fon düzeyinde verilere erişim sağlayan bir kripto para birimidir.

Numeraire Hakkında

Numerai, geliştiricilerin ve veri bilimcilerinin daha güvenilir makine öğrenimi modelleri denemelerine ve oluşturmalarına olanak tanıyan Ethereum tabanlı bir platformdur. Platformun ana amacı, veri bilimi endüstrisine ademi merkeziyetçiliği getirmek ve geliştiricilerin verimli makine öğrenimi tahmin modelleri oluşturmada rekabet etmelerini sağlamaktır.

Numerai, 2015 yılının sonlarında San Francisco’da başarıyla başlatılan piyasaya bir jeton koyan ilk hedge fonu olduğunu iddia ediyor. Numerai, tipik finans şirketlerinden farklı olarak, turnuva oyuncuları tarafından oluşturulan verileri ve tahminleri kullanarak borsaya katılır. Yatırım stratejilerinde makine öğrenimine önemli ölçüde güvenen ilk hedge fonu olduklarını söylüyorlar.

Numeraire (NMR) Nedir?

Numeraire (NMR), programcıların önceden belirlenmiş parametrelere dayalı olarak küresel borsalara yatırım yapabilen yapay zeka algoritmaları geliştirmelerini sağlayan bir hedge fon şirketi olan Numerai’nin bir kripto para girişimidir. Numerai, bu algoritmaları oluşturmak için müşterilere hedge fon kalitesindeki verilere erişim sağlar.

Numerai, uygulama ağı üyelerinden aldığı tüm tahminleri birleştirmek için “meta model” olarak adlandırılan bir yapay zeka toplama modeli kullanır. Hedge fonu daha sonra bu modele dayalı olarak borsada algoritmik olarak hisse senedi ticareti yapar ve ağına erişen herhangi bir kullanıcı, ürün paketini alarak modellerini kullanabilir.

Numeraire (NMR), ERC-20 standardına dayanmaktadır. ERC-20 belirteçleri, işlemleri yürütmek için Ethereum’un blok zinciri teknolojisini kullanan Ethereum tabanlı girişimlerdir. ERC-20 jetonları değeri temsil eder ve kendi blok zincirlerinde (Bitcoin ve Litecoin gibi) çalışan diğer kripto para birimi projelerine çok benzer şekilde Coinbase ve Kraken gibi büyük borsalarda işlem görebilir.

Numeraire Kurucuları Kimdir?

Numerai, aynı zamanda CEO’su olan Richard Craib tarafından kuruldu. 2008’de Cape Town Üniversitesi’nden mezun oldu ve daha sonra Cornell Üniversitesi’nden başka bir lisans derecesi aldı ve UC Berkeley’de bir yıl geçirdi. Profesyonel kariyeri Numerai’nin kurulmasıyla başladı ve Forbes’in 30 Yaş Altı 30 listesine girmesine yol açtı.

Richard Craib, riskten korunma fonu yönetimine yönelik ileri görüşlü yaklaşımı ve hisse senedi fiyat tahmini için yapay zekaya çok fazla güvenme konusundaki çığır açan nosyonu ile tanınmaktadır. Sadece bu da değil, Numerai dünyanın en büyük veri bilimi yarışmalarından birini organize etti.

Numeraire Nereden Satın Alabilirsiniz?

Hedge fonunun performansı arttıkça ve haftalık yarışmaya daha fazla veri bilimcisi katıldıkça Numeraire giderek daha popüler hale geliyor. NMR ticareti yapmak istiyorsanız, bunu birkaç farklı borsada yapabilirsiniz. Coinbase Pro, NMR/USD için en büyük işlem hacmine sahiptir. Bunun dışında, Numeraire tokenleri artık Upbit, Hitbtc, Bittrex, Binance, Gate.io, Kraken, DigiFinex ve Bilaxy dahil olmak üzere en iyi bilinen ve saygın platformlardan bazıları dahil olmak üzere birden fazla borsada işlem görmektedir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Stratis (STRAX) Nedir, Nasıl Alınır?

Ağ ilk olarak Haziran 2016’da tanıtıldı ve aynı yılın Ağustos ayında çevrimiçi oldu. Kasım 2020’de Stratis, eski STRAT madeni parası yerine STRAX kullanacak yeni bir blok zinciri başlatacak. CoinMarketCap sıralaması 163. Dolaşımda 135,000,692 STRAX madeni para var ve toplam miktar bilinmiyor.

Stratis Hakkında

Stratis, işletmelerin özel yan zincirler oluşturmasına, tam düğümleri barındırmasına, akıllı sözleşmeler geliştirmesine ve yürütmesine ve diğer şeylerin yanı sıra bir kimlik kanıtı uygulaması kullanmasına olanak tanıyan bir hizmet olarak blok zinciri platformudur.

Şirket, kripto para cüzdanlarına ek olarak blockchain danışmanlık hizmetleri de sunuyor. Stratis, işletmelerin ana zincirle iletişim kuran, ayrıca merkezi olmayan uygulamaları barındıran, akıllı sözleşmeleri etkinleştiren ve çeşitli gizlilik ve kimlik doğrulama özelliklerini kullanan yasal olarak yetkilendirilmiş özel yan zincirler oluşturmasına olanak tanır. Teknik incelemesine göre bu teknik, işletmelerin Bitcoin veya Ethereum (ETH) gibi büyük bir blok zincirine güvenmenin kısıtlamaları olmadan platformlarını tamamen kişiselleştirmelerine olanak tanır.

Stratis (STRAX) Nedir?

Stratis, akıllı sözleşme yürütme, yan zincirler için ödeme ve bir Masternode çalıştırmak için teminat olarak montaj gibi hizmetleri almak ve işletmek için kullanılan yerel para birimi STRAX tarafından desteklenen kendi blok zincirini yönetir.

Nihayetinde, ağ üzerinde belirli bir istenen hizmeti sağlayan bir istasyonun sağlanması. Ayrıca Stratis, Kasım 2020’de yeniden tasarlanan STRAX tabanlı defterinin lansmanı ile bu on yılın sonu ve 2021’in ilk yarısı için güncellenmiş bir geliştirme yol haritası sundu.

Stratis Kurucuları Kimlerdir?

Chris Trew, 2016 yılında Stratis sisteminin arkasındaki şirket olan Stratis Group Ltd.’nin ilk tuğlasını ortaya koydu. Şirketi, şu anda sektörde eksik olduğunu düşündüğü, öncelikle kurumsal odaklı bir blockchain platformu oluşturma hedefiyle kurdu. Trew, kripto para birimi projesi Blitz ve kripto ve blok zinciri işinde sosyal ağ platformu The Viral Exchange için gönüllü geliştirici olarak çalıştı.

Stratis Benzersiz Yapan Nedir?

Stratis, diğerleri arasında Microsoft, International Data Corporation ve tıbbi bir blockchain geliştirme girişimi olan MediConnect dahil olmak üzere işletmelerle anlaşmalar yaptı. Ayrıca siteyi tanıtmak için profesyonel sporculara sponsor oldu.

Stratis BaaS çevrimiçi forumu, finansal hizmet sağlayıcıların ve diğer işletmelerin, bireysel altyapılarını çalıştırmanın maliyeti ve riskleri olmadan blok zinciri tabanlı uygulamaları test etmelerine, oluşturmalarına ve dağıtmalarına olanak tanır.

Stratis Nereden Satın Alabilirsiniz?

STRAX, diğer borsaların yanı sıra Binance, Upbit ve Bithumb üzerinden satın alınabilir. Piyasalarda, ABD doları ve euro gibi fiat para birimlerine, Bitcoin ve Ether gibi altcoinlere ve Tether (USDT) gibi sabit paralara ve son olarak çok ünlü Binance USD (BUSD) ile işlem görebilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Tribe (TRIBE) Nedir, Nasıl Alınır?

Tribe, stablecoin piyasasına yeni bir merkezi olmayan alternatif sunmaya çalışıyor. Şu anda kullanımda olan stablecoin’ler ya fiat teminatlı ve dolayısıyla merkezileştirildi ya da kripto teminatlı ve dolayısıyla sermaye verimsiz. Diğer algoritmik stabilcoinler, sabitleyicinin arkasındaki likidite eksikliğinden dolayı özünde kararsızdır veya ödülleri senyoraj çıkarlarına yoğunlaştırırlar. Protokol, oluşum olayı sırasında FEI’yi ETH’ye karşı sübvansiyonlu bir fiyattan yayınlar ve ardından oluşan Ether’i sabitleyiciyi korumak için bir hazine olarak kullanır.

Tribe Hakkında

FEI protokolünün Ethereum tabanlı jetonu, Tribe jetonu, bir dolarlık set değerine sabitlenmiştir. FeI sistemini düzenleyen anahtar jeton, Tribe parasıdır. TRIBE, sabit bakım yerine güncellemelere ve entegrasyonlara odaklanan bir yönetişim modelidir.

Bu protokol, sabit parası FEI’nin ETH/USD oranına benzer bir fiyatta işlem yapabileceği likit bir piyasayı korumayı amaçlamaktadır. TRIBE üyesi olanlar, yeni jetonlar için yeni bağ eğrilerinin eklenip eklenmeyeceği konusunda oy kullanabilirler. Mevcut eğrilerin fiyatlandırma fonksiyonlarını değiştirme yeteneğine sahiptirler. Yeni gelen fonlar veya mevcut PCV ücretleri için, TRIBE kullanıcıları Protokol Kontrollü Değer (PCV) tahsisini ayarlayabilir.

Tribe (TRIBE) Nedir?

Tribe, çift token mimarisi kullanan ve ETH destekli bir sabit paraya sahip bir DeFi protokolüdür. FEI, finansal piyasası olarak Uniswap LP’yi ve FEI’nin dolar kuruna yakın olmasını sağlamak için bir dengeleyici önlem olarak Protokol Kontrollü Değeri (PCV) kullanan bir sabit paradır.

TRIBE kullanıcıları, Uniswap’ın FEI-TRIBE likidite havuzuna katkıda bulunarak DEX işlem maliyetlerinin bir kısmını alabilirler. Bu yalnızca UniswapV2 likidite sağlayıcıları için geçerlidir, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun. Üyeler, Fei Protokolü bahis havuzunda ek FEI-TRIBE LP jetonlarını stake ederek TRIBE’leri alabilirler. Stake edilen jetonlar kilitli değildir. Kullanıcılar yönetişim önerilerinde bulunarak oy kullanabilir veya oy haklarını başka adreslere devredebilirler.

Tribe Kurucuları Kimdir?

Tribe bir DAO olarak yönetilir, bu da tamamen merkezi olmayan ve akıllı sözleşmeler kullanılarak topluluğu tarafından düzenlendiği anlamına gelir. DAO tarafından yönetilen Fei stablecoin, Mart 2021’de Joey Santoro, Brianna Montgomery ve Sebastian Delgado da dahil olmak üzere Bay Area vatandaşlarından oluşan bir ekip tarafından kuruldu. Santoro, Fei Labs’ın CEO’su ve Duke Üniversitesi’nden bilgisayar bilimi diplomasıyla mezun olduktan sonra Okta Inc’de yazılım geliştiricisi olarak çalıştı. Projenin iş lideri Montgomery, Fei Labs’a katılmadan önce bir blockchain firması olan ConsenSys’de çalışıyordu. Delgado, UC Berkeley’den mezun olduktan sonra iki yıldan fazla bir süre bir DeFi girişimi olan Dharma Labs’ta çalıştı. Fei Labs, Andreessen Horowitz de dahil olmak üzere bir dizi risk sermayesi firması tarafından desteklenmektedir.

Tribe Benzersiz Yapan Nedir?

Fei’ye göre, gerçekten merkezi olmayan bir stabilcoin geliştirmenin önündeki en büyük engel, kripto-teminatlı stabilcoinlerin sermaye verimsizliği ve “paralı sermaye” olgusudur. İlki, sisteme katılabilecek olandan daha fazla paranın dağıtılması gerektiği anlamına gelir ve tasarım gereği kripto destekli bir stablecoin sisteminin geliştirme beklentilerini sınırlandırır. Ayrıca, DAI gibi para birimleri, likidite sağlayıcılarının her zaman en yüksek getiriyi aramaları ve özerkliklerini sınırlamaları gerçeğiyle engelleniyor.

Ürün kontrollü değer kavramı, FEI (PCV) tarafından tanıtılmaktadır. Stabilcoin’in yönetici Tribe DAO, bir hazine Ether havuzu oluşturmak için başlangıcında Ether için sübvansiyonlu bir oranda FEI’yi piyasaya sürdü. Tribe daha sonra bu ETH’nin bir kısmını Uniswap’ta bir ETH-FEI likidite havuzunu finanse etmek için kullandı ve tüccarların stablecoin’i takas etmesine izin verdi. Kullanıcılar FEI’yi Tribe DAO’dan satın alabilir, ancak ona geri satamazlar; bunun yerine, onu açık piyasada satmaları gerekir. İstikrarı korumak için bir teşvik sistemi kullanılır. Bilgili yatırımcılar, FEI’nin değeri sabit değeri aşarsa, Tribe DAO’ya ETH satarak ve FEI’lerini Uniswap’ta satarak fayda sağlayabilir.

Fiyat, sabit fiyatın altına düşerse, Tribe tarafından kurulan teşvikler devreye girer. Uniswap likidite havuzunda, FEI alıcıları sabitleyiciyi geri almak için bir geri ödeme alırken, satıcılar geri ödemeyi ve sabitleyicinin eski haline getirilmesini teşvik etmek için ekstra bir cezayı ödemek zorundadır. İndirimler ve cezalar ne kadar fazla olursa, FEI fiyatı sabitleyiciden o kadar uzaklaşır ve bu da satıcıların ucuz FEI teklif etmesini çok kârsız hale getirir. Son çare olarak Tribe, FEI’yi geri satın almak ve arzı sınırlamak için aşırı FEI’yi yok etmek için Ether kaynaklarını kullanabilir.

Tribe Nereden Satın Alabilirsiniz?

TRIBE çok sayıda takasta takas edilebilir. Öne çıkan borsalardan bazıları Binance, Mandala Exchange, Huobi Global, Coinbase Exchange ve ZT’dir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Ethernity Chain (ERN) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethernity Chain, değiştirilemez belirteçlerin artan popülaritesinden (NFT’ler) yararlanmayı sağlayan blok zinciri tabanlı bir uygulamadır. 160.572.782 USD’lik canlı piyasa değeri ile mevcut CoinMarketCap sıralaması 305. sırada. Dolaşımda toplam 30.000.000 ERN jetonu olmak üzere 11.278.369 ERN jetonu bulunmaktadır.

Ethernity Chain (ERN) Hakkında

Ethernity Chain, 8 Mart 2021’de Polkastarter sitesinde kitle fonlaması sağladı. Proje, ERN jetonunun değerini artırmak için topluluğun tüm aktif üyeleri için uygun koşullar oluşturmayı amaçlıyor.

ERN’nin bir blok zincirinde görüntülenebilen ve değiş tokuş edilebilen türünün tek örneği sanat eserlerini ve diğer dijital nesneleri tutma kapasitesi, oyun, spor ve gayrimenkul gibi çeşitli endüstrileri bozma potansiyeline sahip bir oyun değiştiricidir. 8 Mart’ta ERN madeni para, zincirler arası varlık havuzları ve açık artırmalar için dijital bir ticaret (DEX) olan Polkastarter’da piyasaya çıktı. Polkastarter, Ethernity Chain gibi projelerin üyelerinden fon oluşturmasını sağlayan bir protokoldür.

Ethernity Chain (ERN) Nedir?

Ethernity, ERN’yi başlatmadan önce Black Edge Capital, Morningstar Ventures, Spark Digital Capital, Woodstock ve Genesis Block Ventures’tan bir dizi stratejik yatırım aldı.  Ethernity’nin hizmet belirteci ERN’nin hissedarları, nadir aNFT’ler, gerçek koleksiyonlar, hisseler, faydalar için çiftlik satın alabilir ve çevrimiçi ve gerçek dünyadaki etkinliklere ve etkinliklere katılabilir. Satıştan elde edilen gelirin bir kısmı saygın hayır kurumlarından birine bağışlanabilir.

Ethernity Chain Kurucuları Kimdir?

Nick Rose Ntertsas tarafından oluşturulan Ethernity Chain, takas edilemeyen tokenleri (NFT’ler) ve bunların hayır kurumlarına ve genel halka sağlayabileceği faydaları araştırıyor. Nick Rose Ntertsas, Ethernity Chain’in CEO’su ve kurucusudur. Aynı zamanda Global Wildlife Conservation’ın baş dijital yetkilisi. Bundan önce, Yunanistan’da bir dizi konaklama işletmesinin yanı sıra 10X Capital kripto para birimi fonlarını başlattı.

Ethernity Chain Benzersiz Kılan Nedir?

Ethernity Chain, ünlülerin sanat eserlerini veya ısmarlama kart jetonlarını tanıtmalarına ve kâr amacı gütmeyen faaliyetler için fon oluşturmalarına olanak tanır. Yaratıcılar, işletmeler ve meraklılar, Ethernity Chain’de NFT’leri kolayca satabilir. Ethernity, NFT tabanlı dijital sanatı popülerleştirme ve blok zinciri, müzik ve eğlence endüstrilerindeki kilit kişilerle bağlantılar kurarak iyi amaçlara yardım etme hedefini sürdürüyor.

Ethernity Chain (ERN) Nereden Satın Alabilirsiniz?

Ethernity Chain ERN geliştiricileri, tüccarların ve ilgili yatırımcıların ihtiyaçlarını hafifletmek için takas opsiyonları satın alma ticaretini eskisinden çok daha geniş hale getirdi. ERN ticaretini destekleyen borsalar Uniswap (V2), Gate.io, 1inch Exchange ve Hoo’dur.

Şu anda Dolaşımda Kaç Ethernity Chain ERN Coin Var?

ERN, Ethernity Chain tarafından geliştirilen Ethereum blok zincirine dayanan bir kripto para birimi varlığıdır. Mart 2021’den bu yana, para biriminin toplam 30.000.000 jeton üretimi ve 5.824.975 jeton civarında bir dolaşım miktarı var.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

TrueFi (TRU) Nedir, Nasıl Alınır?

TrueFi (TRU), likidite sağlayıcılarına yüksek faiz ve getiri sağlayan bir kripto para projesidir. TRU ise söz konusu protokolün altında yatan kripto para birimidir. Tüm bu havuzlara katılım karşılığında kullanıcıların elde edeceği kazanç TRU üzerinden verilmektedir. Truefi coin (TRU) nedir, nasıl çalışır, fiyatı ne kadar, nasıl alınır hakkında detaylı bilgiler içeriğin devamında yer almaktadır.

TrueFi (TRU) Nedir ve Nasıl Çalışır?

TrueFi (TRU), likidite sağlayıcılarına yüksek faiz ve getiri sağlayan bir kripto para projesidir. Farklı likidite havuzları ile TrueFi protokolü, her yatırımcının özel bir risk/getiri oranı seçebilmesini ve yatırımını buna göre yönlendirmesini amaçlar. Ayrıca sistemde her yatırımcı için bir kredi oranı oluşturulması ve buna göre farklı kazanç oranlarının elde edilmesi olumlu özellikler arasındadır.

TRU ise söz konusu protokolün altında yatan kripto para birimidir. Tüm bu havuzlara katılım karşılığında kullanıcıların elde edeceği kazanç TRU üzerinden verilmektedir. Ek olarak, kullanıcılar ağdaki değişiklikleri oylamak için TRU belirteçlerini kullanma fırsatına sahiptir. Merkezi olmayan bir kredi ve mevduat sistemi olarak çalışan TrueFi’nin kripto para birimi TRU da bu bağlamda sürekli değer katıyor.

TRU sahipleri ayrıca bu yeni merkezi olmayan kredi sisteminin oluşturulmasında pay sahibi ve teknik paya sahiptir. Bankaların sunduğu kredi hizmetini tamamen merkezi olmayan bir şekilde sunan TrueFi’nin büyümesi TRU’ya en fazla katkıyı sağlayacak.

TrueFi’nin (TRU) Kurucuları Kimlerdir?

TrueFi token sistemi, Rafael Cosman tarafından kurulan Trust Token’ın bir ürünüdür. Cosman, şirketin ana kurucu ortaklarından biri olmasının yanı sıra, şirketin CEO’su ve mühendislik bölümünün başkanı olarak da görev yapmaktadır.

Cosman, bilgisayar bilimi alanında lisans derecesine sahip Stanford Üniversitesi mezunudur. Mezuniyetinin ardından Google ve Kernel dahil olmak üzere birçok şirkette makine öğrenimi uzmanı olarak çalışmaya devam etti. Daha sonra kripto para ve blockchain teknolojisi dünyasına yöneldi. Halen, sektörde kendini kurmayı başardı ve şu anda blok zincir mühendisliği üzerine yayınladığı bir dizi yayınla tanınıyor.

Platformun diğer kurucu ortakları, Stanford, UC Berkeley, Carnegie Mellon Üniversitesi ve Google’dan bir ekipten oluşuyor. TrustToken sistemi, Cooley, WilmerHale ve White & Case ile birlikte para birimi ve varlık tokenizasyonunun sağlanabileceği yasal bir çerçeve geliştirebildi. Platform ayrıca genişleyen bir mütevelli ağına ve bankacılık ortaklarına sahiptir.

TrueFi’yi (TRU) Nasıl Satın Alabilirim?

TrueFi token sistemi tarafından kullanılan yenilikçi teknoloji, ekosisteminde katılımcı olmaları koşuluyla kripto alanındaki herkes için açık bir likidite portalı sağlar. Bu, sistem tarafından sunulan hizmetlerin devrim niteliğinde olması ve fiat astar platformları tarafından kullanılan protokolü çiğnemesi nedeniyle küresel benimsenme oranında bir artışa yol açtı. TRU bir dizi kripto borsasında listelenmiştir, diğer ana kripto para birimlerinin aksine, fiat para biriminin önce Bitcoin ile değiştirilmesini gerektirdiğinden doğrudan fiat para ile satın alınamayabilir. Ancak yine de aşağıdaki adımlarla bu coini kolayca elde edebilirsiniz.

  1. Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.
  2. Fiat para biriminizin belirli miktarını hesabınıza aktarın.
  3. Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve ticaret hesabınız aracılığıyla ZIL satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Orion Protocol (ORN) Nedir, Nasıl Alınır?

Kripto para birimindeki ve merkezi olmayan finanstaki büyüme, artık birçok insanı dijital varlıkları benimsemeye teşvik ediyor. Bu, toplam kripto yatırım ve işlem sayısında bir artış getirdi. Sonuç olarak, yatırımcıların ve tüccarların artan taleplerine hizmet etmek için daha fazla kripto borsası ortaya çıktı. Bununla birlikte, sektördeki sayısız kripto borsasına rağmen, tüccarlar hala karlı işlemleri gerçekleştirmede bazı zorluklarla karşılaşıyorlar. En önemli borsalarda likidite zorlukları var. Ayrıca yatırımcılar, yüksek ticaret ücretleri ve yatırım için uygun kripto para birimi sorunlarıyla karşı karşıyadır. Ayrıca, çoğu tüccar, en iyi ticaret getirilerine sahip platformları araştırmak için gerekenlere sahip değildir. Bu sorunlar, kripto ticaretini ve yatırımı minimuma indiren bir protokol olan Orion’un doğuşunu getirdi. Orion, mevcut diğer kripto borsalarıyla rekabet etmeye çalışmak yerine, sipariş defterlerini tek bir platformda toplar. Bu, her kripto kullanıcısı için tek bir platformda sonsuz likidite ve zengin ticaret araçları sağlar. Bu makale, Orion Protocol, belirtecinden ve projenin sunabileceği büyük olasılıkları keşfedecek. Bu sonsuz likidite sağlayıcısının benzersizliğini keşfetmek için okumaya devam edin.

Orion Protocol Nedir?

Orion Protocol, tüm kripto pazarından likiditeyi tek bir merkezi olmayan platformda toplayan bir projedir. Protokolün benzersiz işlevleri, DeFi’nin öne çıkan bazı sorunlarına çözümler sunar.

Bu sorunlar, alım satım çiftlerinin, likiditenin ve alım satımcıların taleplerini karşılayan özel alım satım araçlarının eksikliğini içerir. Protokol, tüm kripto borsalarının sipariş defterlerini kullanıcılar için kullanımı kolay tek bir platformda toplar. Diğer merkezi olmayan likidite toplayıcıları, likidite toplamak için DeFi alanı içinde çalışırken, Orion Protocol bunun ötesine geçer. Yeni proje, DeFi ekosistemine ek olarak merkezi dijital borsalardan gelen likiditeyi de topluyor.

Başlıca ayırt edici faktörlerinden biri, merkezi borsalardan çalışırken, kullanıcı fonlarının merkezi olmayan olmasıdır. Böylece kullanıcılar, likidite kaynağından bağımsız olarak, dış etki olmaksızın fonlarının kontrolünü elinde tutar. Çalışabilirliği açısından Orion Protocol, merkezi olmayan, merkezileştirilmiş ve takas havuzlarından likidite sağlayan ilk DeFi projesidir.

Orion Token (ORN)

Orion Protocol yerel belirtecine ORN denir. Bu belirteç, protokol üzerinde çeşitli işlemler gerçekleştirme aracı olarak hizmet eder. Örneğin, token, Orion terminalindeki ödemeleri kolaylaştırır ve kullanıcıların bir miktar kar elde etmesine yardımcı olur. Bir kullanıcı ORN ile işlem ücretlerini öderse, tutar diğer yolları kullanırken olduğundan daha düşük olur. Ayrıca, token ile kullanıcılar stake mekanizması aracılığıyla faiz kazanabilirler. ORN’nin bir başka ilgisi, merkezi olmayan aracılık platformundaki aracılar içindir. İşlemleri gerçekleştirmeye hak kazanmak için jetonu stake etmek için kullanırlar. Ayrıca, Orion Protocol komisyoncu olmayanlar, tercih ettikleri komisyoncuya oy vermeye hak kazanmak için yerel jetonu stake edebilirler.

Orion Protokol Jetonları Nereden Alınır?

Orion Token’a yatırım yapmaya hazırsanız, aşağıdaki borsaları ziyaret edebilirsiniz:

  • BKEX
  • KuCoin
  • Binance
  • Uniswap (V2)
  • com

ORN satın almak için Ethereum (ETH) veya USDT’nizi Uniswap, KuCoin veya AscendEX gibi birçok borsada kullanabilirsiniz. Bilaxy platformunda da satın alabilirsiniz. Ek olarak, ekibe göre kullanıcılar, fark edilmeden KuCoin Biki veya AscendEX’te tokenleri bile stake edebilir ve %39’a kadar APR bonusu kazanabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

QuickSwap (QUICK) Nedir, Nasıl Alınır?

QuickSwap, Şubat 2021’de piyasaya sürülmüştür. Bu yeni nesil 2. katman merkezi olmayan borsa aynı zamanda otomatik bir piyasa yapıcıdır (AMM). Belirteci QUICK’in piyasaya sürülmesiyle, birçok kullanıcı QuickSwap’i satın almaya çekildi.

Bu Uniswap çatalı, Ethereum Ağı üzerinde çalışan Uniswap’ın aksine Matic/Polygon Layer-2 platformunda çalışır. Ancak, hem QuickSwap hem de Uniswap’ın arayüzlerinin aynı olduğuna dikkat edilmelidir. Temel fark, QuickSwap’in yerleşimlerinin çok daha hızlı olmasıdır, çünkü Ethereum Ağı oldukça sıkışıktır. Ek olarak, işlem ücretleri Ethereum’dan çok daha ucuzdur.

QuickSwap (QUICK) Nedir ve Nasıl Çalışır?

QuickSwap, Ethereum için bir Katman-2 ölçekleme çözümü olan Polygon ağında çalışan bir Uniswap çatalıdır. Polygon, Ethereum ana ağına kıyasla daha düşük işlem ücretine sahiptir ve QuickSwap’in Uniswap v2 gibi borsalardan daha düşük bir maliyet ile jeton işlemlerini kolaylaştırmasını sağlamaktadır. QuickSwap’ın, kullanıcılara protokol üzerinde yönetici hakları vermektedir.

QuickSwap, yeni nesil bir katman-2 merkezi olmayan değişim (DEX) ve otomatikleştirilmiş piyasa yapıcıdır (AMM). QuickSwap aynı zamanda bir numaralı otomatikleştirilmiş piyasa yapıcısı olan Uniswap’ın bir çatalı veya klonudur. Ancak fark, Uniswap’ın Ethereum Ağı üzerinde, QuickSwap ise Matic/Polygon Layer-2 platformunda çalışmasıdır.

Ethereum ağındaki yüksek tıkanıklık sebebi ile QuickSwap, Ethereum’dan çok daha düşük ücretler ile Uniswap’tan daha hızlı ödemeler sunmaktadır. Uniswap, AMM’ler ve Uniswap likidite madenciliği için endüstri standardı haline geldiği ve çok sıkı düzenlemelere tabi olduğundan, pek çok projenin bir numaralı merkezi olmayan borsanın (DEX) varyasyonlarını oluşturabilmek için açık kaynak kodu kullanmaktadır.

Ek olarak, yerel QUICK belirteci, QuickSwap platformunun temelini oluşturan bir ERC-20 belirtecidir. Yapılan açıklamalara göre QUICK token için dağıtım modeli adildi ve topluluğunu ilk sıraya koyan sürdürülebilir ve sağlam bir ekosistem yaratmayı amaçlıyordu. QUICK token için tohum, özel veya kamu finansmanı yoktu. Ayrıca açıklamaya göre, önümüzdeki dört yıl içinde tüm QUICK tokenlerinin dağıtımının %90’ı likidite madenciliğine tahsis edilecek.

QuickSwap İyi Bir Yatırım Mı?

Aşağıda, piyasa katılımcılarının yatırım kararları vermelerine yardımcı olacağını umduğumuz bazı görüşler/öne çıkanlar yer almaktadır.

Ekibine göre, gelecekte bir yol haritası yayınlanacak. Bununla birlikte, planlarının bir kısmının meta işlemleri entegre etmek olduğunu açıkladılar, kullanıcıların hiç Poligon’a taşınması gerekmiyor. Ekibin ayrıca QuickSwap.exchange üzerinde köprüler oluşturma planı var, bu nedenle kullanıcıların para taşımak için Polygon Wallet’a gitmesi gerekmiyor.

Geçen hafta, QuickSwap Limit Emirleri özelliğini tanıttı: QuickSwap kullanıcıları artık işlem yapmak istedikleri fiyatı seçebilir ve limit emirlerini uygulayabilir. Kullanıcılar ayrıca açık, iptal edilmiş ve yürütülen siparişleri görüntüleyebilir.

QuickSwap Nasıl Alınır?

  1. Adım: Binance’e Kaydolun
  2. Adım: Fiat para ile ETH satın alın
  3. Adım: ETH’yi Altcoin Borsasına Aktarın
  4. Adım: Hızlı İşlem Yapın

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Atletico de Madrid Fan Token (ATM) Nedir, Nasıl Alınır?

Atletico de Madrid Fan Token (ATM), sahiplerine Atletico de Madrid futbol işgücünün yolunu etkileme yetkisi veren bir yardımcı program jetonudur. Sadık hayran kitlesine giriş izni vermek, takipçilerin iş gücüyle anında ekstra etkileşim kurmasına yardımcı olur. Bu, pasif takipçilerin canlı bir hayran kitlesine dönüşmesine geçiş yapmalarına yardımcı olur.

Atletico de Madrid Fan Token Nasıl Çalışır?

Atletico de Madrid Fan Token, sahiplerine Atletico futbol üyeliği için oy hakkı veren bir yardımcı program simgesidir. Kolektif olarak, jeton sahipleri, Socios uygulamasında bulunan Atletico de Madrid futbol üyeliğinin yoluna karar verebilir.

Üyelik tarafından düzenlenen birincil oylama, hangi katılımcının işgücünün resmi Instagram hesabını bir günlüğüne yönetmeye komuta etmesi gerektiğini talep etti. Olumlu, bir katılımcının hesabı tek bir günden daha az bir süre yönetmesine izin vermek büyük bir anlaşma gibi görünmüyor ta ki kişi, iş gücünün hesabının 9 milyondan fazla takipçiye sahip olduğunu anlayana kadar.

Socios uygulaması, temel kurumsal seçimlere karışma niyetinde olmadığını kabul etti. Bununla birlikte, bu bazen takipçilerin oy kullanacağı seçimleri önemsiz kılıyor gibi görünebilir. Ancak takipçiler için, bu tür seçimlerde yer alma gücü, gruplarıyla daha dikkatli bir şekilde etkileşim kurmalarını sağlamak için bir çözümdür. Ek olarak, her zamankinden daha fazla endişe duyuyorlar. Ayrıca, oylama sürecinin bir sonucu olarak blok zincirinde herkese açık olarak doğrulanabilir olduğuna inanacaklar.

Atletico de Madrid Fan Token Tokenomikleri Nelerdir?

Socios uygulaması, bir ERC-20 belirteci olan Chiliz ($CHZ) belirteci ile çalışır. Bununla birlikte $ATM, Chiliz yan zincirinde, Yetki Kanıtı konsensüsüne dayanan bir yardımcı program simgesidir.

Üyeliğin oylama sürecinde yer almak için Chiliz web sitesinde üyelik kaydı yaptırmanız gerekecektir. Chiliz’e giriş yaptıktan sonra, Alternatif bölüme gidin. $CHZ’nizi satın aldığınız yer ne olursa olsun, ticarette, bir hayran jeton envanteriyle eşleştirilmiş $CHZ’yi keşfedeceksiniz. $ATM, tam burada ticaret yapabileceğiniz türden bir jetondur. $ATM jetonları satın alındıktan sonra harcanamayacaklarını gözlemleyin.

Tam $ ATM belirteci 10 milyondur. $ATM hayran jetonu ilk olarak Ocak 2020’de düzenlenen bir artırılmış gerçeklik Token Avı vesilesiyle elde edilebilir hale getirildi. Bu vesileyle, jeton temininin %10’undan biraz fazlası dağıtıldı. Katkıda bulunanlar ayrıca ücretsiz olarak $CHZ jetonları toplama ve bunları hayran jetonu sağlamadan (FTO) önce $ATM jetonları için ticaret yapma hakkına sahiptir.

Kalan jetonlar, reklam, pazarlama ve grup geliştirme işlevleri için kullanılmak üzere üyelik tarafından tutulur. Üyelik, yılda yaklaşık 1.666.666 jeton başlatmayı planlıyor. Gelecek planları, NFT ödülleri için $ATM hayran jetonlarını stake etmeyi içeriyor. NFT ödülleri, alışılmadık dijital koleksiyonlardan gerçek dünya biletlerine ve benzersiz etkinliklere kadar değişebilir.

Birinin sahip olduğu ekstra $ATM hayran jetonları, elde edecekleri ödüller o kadar yüksek olur. Her Socios üyelik arkadaşı, takipçilerine ödül sağlama konusunda bir düzeyde özerkliğe ve yaratıcılığa sahiptir. Bu tür birçok ödül, gerçek dünya deneyimlerine dönüşür.

Ödüller, en sevdikleri oyuncuları gerçekleştirmek için yüz yüze etkinliklere katılmayı veya hayati bir maç için VIP geçişlerini güvenceye almayı içerebilir. Teknik olarak, gökyüzü, takipçileri platformla etkileşime girmeye teşvik etmek için yeni yöntemlerle beyin fırtınası yapan futbol üyeliği konusunda kısıtlamadır.

Atletico de Madrid Fan Token Nereden Satın Alınır?

Atletico de Madrid Fan Token nereden satın alacağınızı bilmek istiyorsanız, Atletico De Madrid Taraftar Token hissesi ticareti için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance, Mandala Borsası, HitBTC, ZT ve BKEX’tir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Komodo (KMD) Nedir, Nasıl Alınır?

Komodo (KMD), en yenilikçi açık kaynaklı blok zincir platformları arasındadır. Gecikmeli bir İş Kanıtı konsensüs mekanizması ve atomik takas teknolojisi ile ilgili lider platformu tanıttı.

Komodo Platformu, işlem gizliliği ve anonimlik, şeffaflık, yeni nesil UXTO Akıllı Sözleşmeler, Bitcoin düzeyinde güvenlik, çok zincirli senkronizasyon, sorunsuz blok zinciri birlikte çalışabilirliği, sınırsız ölçeklenebilirlik, atomik takaslarla merkezi olmayan bir değiş tokuş gibi çeşitli etkileyici özellikleri ve öğeleri birleştirir. Bağımsız blok zincirinizi veya ICO’nuzu güvenceye almak veya başlatmak için araçlar ve hizmetler. Komodo, ikinci nesil bir blok zinciridir. Başlangıçta, kendisi bir Bitcoin çatalı (BTC) olan bir gizlilik parası Zcash (ZEC) çatalıdır.

Bu gelişmeler nedeniyle, Komodo’nun yerel kripto para birimi KMD, şeffaf, anonim, özel ve değiştirilebilir işlemleri destekler. Komodo’nun çözümleri, blok zinciri teknolojisinin dört direği olan güvenliği, ölçeklenebilirliği, birlikte çalışabilirliği ve uyarlanabilirliği geliştirmekle ilgilidir.

Güvenlik, her blok zinciri projesinin en kritik yönüdür. Komodo, Gecikmeli İş Kanıtı (dPoW) konsensüs algoritmasını kullanır. Platformu Bitcoin (BTC) ağının hash gücü ile korur. dPoW ile saldırganların hem KMD hem de BTC blok zincirlerini aynı anda güçlendirmesi gerekecek.

Ölçeklenebilirlik. Her blok zinciri projesi er ya da geç ölçeklendirilmelidir. Diğer kurumsal çözümlerden farklı olarak Komodo, her projenin kendi altyapısına ve özel blok zincirine sahip olmasını sağlar. Komodo ekosistemindeki tüm projeler herhangi bir zamanda ölçeklenebilir ve performansı artırmak için ek blok zincirleri ekleyebilir.

Uyarlanabilirlik Esnek olmayan çözümler, insanları blok zinciri teknolojilerini benimsemekten uzaklaştırır. Komodo, yenilikleri ve yeni özellikleri ile tanınan açık kaynaklı bir projedir. Komodo ile inşa edilen her proje, kendi koşullarına uygun özel çözümler üretebilir.

Sonuç olarak, Komodo Platformu, eksiksiz uçtan uca blok zinciri çözümleri ile tüm yenilikçi geliştiriciler, blok zinciri girişimleri ve mevcut işletmeler için giriş engellerini ortadan kaldırıyor.

Komodo (KMD) Nasıl Çalışır?

Komodo’nun sunduğu tüm teknolojileri ve bunların nasıl devreye girdiğini daha iyi görebilmek için, bunlar üç farklı kategoride gruplandırılabilir.

  1. Güvenli Gizlilik Parası

Gizlilik ve güvenlik, Komodo platformunun temel özellikleridir. İlk başta proje, ZK-Snarks gizliliğini Zcash’ten (ZEC) devraldı. Ardından, Komodo’nun kurucusu James (aka JL777), esas olarak Komodo blok zincirinin anlık görüntülerini alan ve bunları her 10 dakikada bir Bitcoin zincirine ekleyen güvenlik çözümü dPoW algoritmasını geliştirdi. Bu anlık görüntüler sayesinde Komodo blok zinciri, herhangi bir zamanda geri yüklenebilir. KMD blok zincirine başarılı bir saldırı, hem BTC hem de KMD zincirlerini aynı anda güçlendirmeyi gerektirir. Bu standart, sektördeki en yüksek güvenlik seviyesini oluşturur.

  1. Blockchain Platformu

Komodo, geliştiricilere benzeri görülmemiş düzeyde özerklik ve kontrol sağlar. Komodo ana zincirindeki olaylardan etkilenmeyen, kendi altyapısına sahip tamamen bağımsız bir blok zinciri sunar. Bu, Komodo blok zincirinin ayrı bir kopyasını oluşturarak çalışan paralel zincirler kullanılarak elde edilir.

Tüm yeni paralel zincirler, aynı dPoW konsensüs mekanizması ile güvence altına alınmıştır. Bir saldırganın Komodo’nun paralel zincirini kırmak için Bitcoin ağını, Komodo zincirini ve paralel zinciri tamamen aşması gerekir. Bu nedenle geliştiriciler, herhangi bir ek risk olmadan paylaşılan/özel ağı ve öngörülebilir performansı ile bağımsız bir blok zincirinin faydalarından yararlanabilir.

  1. Komodo’nun Merkezi Olmayan Borsası (DEX)

Komodo’nun merkezi olmayan borsası BarterDEX, ekosistemin merkezindedir. Tüm zincirler arasında bir kesişme noktası görevi görür.

Proxy belirteçleri kullanan diğer DEX’lerin aksine, BarterDEX, atomik takaslar tarafından desteklenmektedir. Borsanın amacı, Komodo ağındaki paralel zincirleri ve tüm harici blok zincirleri içeren en büyük atomik takas ağını oluşturmaktır. Proje geliştiricilerine göre, Bitcoin ve Ethereum protokolleri üzerine inşa edilmiş çoğu proje de dahil olmak üzere tüm blok zincirlerinin %95’ini başarıyla bağladılar.

Komodo (KMD) Nereden Alınır?

Madencilik yerine aşağıdaki borsalardan Komodo (KMD) coin satın alabilirsiniz.

  • Binance, CoinExchange (paired with BTC, ETH).
  • Bittrex, Satowallet Exchange, Crex24 (paired with BTC).
  • HitBTC (paired with BTC, ETH, USDT).
  • Cryptopia (paired with BTC, LTC, DOGE).
  • Upbit (paired with BTC, KRW).
  • Bitbns (paired with INR).
  • Digitalprice (paired with BTC, ETH, ARRR, VRSC, EMC2, DP, GAME, ZEX, TROLL, ZEC).

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505